BOA uniform pakket Den Haag Heigo ontvangt van de gemeente Den Haag als eerste in Nederland de opdracht om het BOA-pakket te leveren wat voldoet aan de VNG-richtlijnen.

Op 7 maart jl. presenteerde voorzitter Annemarie Jorritsma van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), minister Opstelten van Veiligheid en Justitie en wethouder Boudewijn Revis van Financiën en Stadsbeheer van de gemeente Den Haag met trots in Den Haag het landelijke BOA-uniformpakket voor de toekomst. Gemeente Den Haag heeft als eerste gemeente een bestuurlijke toezegging dit uniform te zullen dragen. Nazli Tuzer van (Leefbaarheid en Toezicht) gemeente Den Haag: “De gemeente Den Haag heeft de afgelopen weken samen met Heigo hard gewerkt om de richtlijnen van de VNG te vertalen in de nieuwe kledinglijn. Heigo heeft in een zeer kort tijdsbestek naar tevredenheid van alle trokken partijen het boa uniform voor de presentatie gerealiseerd. De eerste reacties zijn zeer positief. Dit uniform is beter herkenbaar en versterkt het gezag op straat. Het is voor de gemeente Den Haag vanzelfsprekend dat Heigo de opdracht heeft gekregen om het nieuwe uniform voor de handhavingsorganisatie te ontwikkelen en leveren. . Senior accountmanager Richard Esenkbrink licht toe “Toen de vraagstelling vanuit Den Haag kwam hebben we snel geschakeld. Met onze eigen productie mogelijkheden binnen de Europese Unie was het voor ons mogelijk om de krappe deadline te halen. Een uitstekend voorbeeld waarbij de samenwerking met ons productiebedrijf helemaal tot zo’n recht komt en het verschil maakt”.

Heigo is uw partner om dit geheel naar uw wensen te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Jacobs 0481-36 41 98 of via info@heigo.nl. Uiteraard kunt u ook contact

Bekijk hier de BOA Uniform presentatie van Den Haag