Van comfortabel steekwerend vest tot bikerpakket

Veiliger op pad met steekwerende BOA vesten van SPE

De vraag naar hoogwaardige en tegelijkertijd comfortabele steekwerende vesten en beschermende accessoires voor buitengewone opsporingsambtenaren groeit snel. In samenwerking met de Nederlandse topfabrikant SPE levert Heigo steekwerende vesten en accessoires in VNG kleuren, die perfect aansluiten op de wensen en behoeften in het veld. Veiligheid, draagcomfort en een eigentijdse, herkenbare uitstraling gaan hand in hand.

Al vele jaren ontwikkelt en produceert SPE in eigen beheer beschermende kleding en accessoires voor de Europese ministeries van Defensie en Veiligheid & Justitie, zoals kogel- en steekwerende vesten en met kevlar verstevigde kledingstukken. Vanwege de sterk groeiende vraag naar dergelijk materiaal voor opsporingsambtenaren in het veld, hebben Heigo en SPE voor deze doelgroep een aangepaste kledinglijn ontwikkeld. Centraal hierin staat een steekwerend vest dat een hoog beschermingsniveau koppelt aan flexibiliteit en draagcomfort. Voor dit stand alone vest is een hoes ontwikkeld in VNG kleuren, waardoor het geheel goed aansluit op de ‘look and feel’ van de BOA outfit. Steekwerendevest BOA SPE Heigo

 

BikerpakketBiker Pakket

Veel opsporingsambtenaren surveilleren per fiets of scooter. Dat vraagt om kleding die maximale bewegingsvrijheid biedt, zonder concessies te doen aan de persoonlijke veiligheid. Die wens is vertaald in een eigentijds VNG bikerpakket met kevlar versterkingen op kwetsbare plaatsen, zoals knieën en ellebogen. Snijwerende handschoenen bieden extra bescherming voor handen en polsen.

Enthousiaste feedback

Heigo en SPE zijn trots op het resultaat van deze samenwerking. Niet in de laatste plaats vanwege de enthousiaste feedback van gebruikers. Wilt u meer weten? Neem contact op via telefoonnummer 0481 – 364 111. Of stuur een mail naar boauniform@heigo.nl. Daarom kiest Heigo voor SPE:

  • Zeer hoog beschermingsniveau
  • Maximaal draagcomfort
  • Slijt- en kleurvast
  • Lage total cost of ownership